ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ - Στο Καλέτζι η οικογένεια Παπανδρέου για "εκδήλωση-reunion" μνήμης στο ΠΑΚ

0


Στα πάτρια εδάφη επιστρέφει η οικογένεια Παπανδρέου που είναι διασκορπισμένη σε ολόκληρο τον κόσμο με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος (ΠΑΚ) που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Καλέντζι.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί μια «εκδήλωση - reunion με μουσικό γλέντι από τα χρόνια της χούντας» όπως αναφέρει η πρόσκληση ενώ την Κυριακή θα τελεστεί επιμνημόσυνος δέηση για στη μνήμη του Γεωργίου και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την πρόσκληση έχει αποδεχθεί ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ και η αδερφή του Σοφία Κατσανέβα που δραστηριοποιείται στο ΠΑΣΟΚ του Τορόντο στον μακρινό Καναδά πιθανότατα να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Το επόμενο μήνυμα «ενότητας» θα σταλεί στις 3ης του Σεπτέμβρη όταν το «όλον ΠΑΣΟΚ» - Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος- αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις για την ίδρυση του Κινήματος.

ΠΗΓΗ: Thebest.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 25, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ - Στο Καλέτζι η οικογένεια Παπανδρέου για "εκδήλωση-reunion" μνήμης στο ΠΑΚ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator