Oι φασιστοειδείς πίθηκοι κοστολόγησαν την ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα... 1,20 ευρώ!

0


Και ξαφνικά παραμονή χρονιάρας μέρας, δεν μας έφτανε ο πολιτικός και οικονομικός φασισμός, (ξανα)εμφανίστηκε και ο πνευματικός φασισμός!

Μετά από τριάντα τόσα χρόνια αλλεπάλληλων εκπαιδευτικών ''μεταρρυθμίσεων'', φτάσαμε φυσιολογικά στο σημείο να θεωρούμε ''πνευματικό κόσμο'' της χώρας ποιούς;

Έναν βουλευτή-συγγραφέα(;) που έχει κατά δήλωσή του πηδήξει την μισή Αθήνα, έναν άλλον πουκάποτε έγραψε κάτι και τώρα θέλει να στελεχώσει την κρατική ενημέρωση, και μίαφερόμενη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου, προφανώς απόγονο και εξέλιξη εκείνων των καθηγητάκων των πρώην ΚΑΤΕΕ και νυν ΤΕΙ, που σε μιά (πασοκική) νύχτα έγιναν καθηγητές Πανεπιστημίου!!
Και κάμποσους άλλους τέτοιους, παρόμοιου ειδικού βάρους και ποιότητας!

Βγήκαν λάβροι να στιγματίσουν άμεσα ή έμμεσα την παρανομία ενός παιδιού, και να δώσουνάλλοθι στο οιονεί δολοφονικό ''σύστημα'', που χάρη σ' αυτό έγιναν επώνυμοι (μη @έσω) !

Καμία δικαιολογία δεν βρήκαν, καμία συμπάθεια για τα ΝΙΑΤΑ, την υπέροχη και μοναδική αυτή ηλικία, που άμυαλη πολλές φορές, αλλά μεσ' την φούρια της για την ζωή, τον κίνδυνο, την περιπέτεια, βρίσκει απέναντί της τον Νόμο, για ελάσσονα όμως, τιποτένια ζητήματα.

Έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Νόμο και την νομιμότητα τάχα!
Οι γελοιωδέστατοι και γλοιωδέστατοι!

Που δεν βρήκαν παράνομη την απείθεια της κυβέρνησης προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ!

Που δεν ενοχλήθηκαν απ' το παράνομο χτίσιμο και λειτουργία του Mall!

Που δεν ίδρωσαν όταν η από τους φόρους του λαού πληρωμένη αστυνομία, έσπευδε με τα ΜΑΤ να υπερασπιστεί τις ιδιωτικές επενδύσεις και επιχειρήσεις του ''εθνικού εργολάβου'' στις Σκουριές,στρεφόμενη εναντίον του ίδιου του λαού!

Χαρακτήρισαν ''τζαμπατζή'' έναν ΝΕΚΡΟ. 
Έναν πιτσιρικά νεκρό... Οι τζαμπατζήδες της κοινωνίας!

Πού είσαι Ελύτη, Γκάτσε, Σεφέρη, Ρίτσε, Λοϊζε, Χατζηδάκι, Καμπανέλλη, Κουν, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ'' της χώρας!

Πού είσαι λαέ να ξεσηκωθείς, και να πάρεις παραμάζωμα τα λυκόρνια που έχουν μαζευτεί πάνω απ' το μελλοντικό, όπως ελπίζουν, πτώμα σου;

Και αν η κοινωνία έχει περιπέσει στο λάθος του ''ανθρωποφαγικού λυντσαρίσματος'' κατά το πρώην Σοφό και νυν ηλίθιο Παιδί, οι ίδιοι δεν είναι παρά πτωματοφάγοι φασιστοειδείς πίθηκοι..

Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Oι φασιστοειδείς πίθηκοι κοστολόγησαν την ανθρώπινη ζωή στην Ελλάδα... 1,20 ευρώ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator