Η ECORAP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ

0


Στις τετραήμερες εκδηλώσεις του εμπορικού συλλόγου Κιάτου, με θέμα τα προϊόντα της Κορινθίας συμμετείχε η ECORAP A.E ( Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) με δικό της περίπτερο.
Η Εταιρία με την συμμετοχή της αυτή έδειξε έμπρακτα την διάθεση στήριξης προς τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου και την καινοτόμο δράση που εγκαινίασε φέτος «Διαδρομές Πολιτισμού στην Αγορά, Κιάτο 2013» η οποία δίνει έμφαση στον πρωτογενή τομέα και τον τομέα της τυποποίησης.
Το περίπτερο της ECORAP Α.Ε , άρτια οργανωμένο όπως πάντα , προσέλκυσε τα βλέμματα των επισκεπτών οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον και έσπευσαν να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του Κέντρου οι οποίοι βρίσκονταν στο χώρο, αποδεικνύοντας έτσι την πάγια θέση της εταιρίας να στηρίζει την τοπική κοινωνία, να στηρίζει τους τοπικούς φορείς και τις καινοτόμες δράσεις, να προωθεί τέτοιου είδους ενέργειες και τους στόχους τους - εν προκειμένω την καλλιέργεια κλίματος αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα στον παραγωγικό και εμπορικό κόσμο της περιοχής και τους καταναλωτές- και να διαβεβαιώνει έτσι πως σε ανάλογες δράσεις του μέλλοντος θα είναι παρούσα ενεργά και εποικοδομητικά .
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με προϊόντα της Κορινθίας, ημερίδα για την αξία της δημιουργίας εμπορικού σήματος (branding) και σωστής συσκευασίας των προϊόντων, έκθεση της ιστορίας της περιοχής και σειρά θεματικών εκδηλώσεων. Ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης με το πέρας των ανωτέρω εκδηλώσεων διαβεβαίωσε τους διοργανωτές για την στήριξη και αρωγή της ECORAP Α.Ε και σε μελλοντικές δράσεις .
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ECORAP ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΑΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator