Ο Κακλαμάνης ετοιμάζει μπλόκο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας...

0


Θα ρωτήσω τον Σαμαρά, για τον Στουρνάρα... 

"Δεν περνάει από τη Βουλή. Βουλευτές από τα δύο κόμματα, πριν από τις 31 Δεκεμβρίου, θα πάρουμε νομοθετική πρωτοβουλία για προστασία της κύριας κατοικίας", δήλωσε (REAL FM) ο Ν. Κακλαμάνης, για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. 
Ο ίδιος ξεκαθάρισε, επίσης, ότι θα περιμένει ως τον Μάρτιο, αν θα βγούμε στις αγορές - όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών- ενώ θα ρωτήσει τον Αντ. Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ "αν συμμερίζεται τις απόψεις του κ. Στουρνάρα"....


Δημοσίευση: Αυγούστου 02, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κακλαμάνης ετοιμάζει μπλόκο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator