Χούντα λέμε γαμѠ το κεφάλι μου!

0


Η σημερινή κυβέρνηση... συγγνώμη χούντα, έχει αρχίσει και αποκτάει κι έναν ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Για φανταστείτε τον Παπαδόπουλο να λέει ''ΓαμѠ το κεφάλι μου ο μ@λάκας''!
Καινούργιο συκώτι θα κάναμε απ' τα γέλια!

Αμ, το άλλο;
Έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε πάλι έφηβοι. Σαράντα χρόνια πίσω μας γύρισε!
Απαγορεύονται, λέει, για σήμερα οι διαδηλώσεις, οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, τα συλλαλητήρια, γιατί έρχεται τ' αφεντικό...
Θα μπορούσαν πιο απλά να πουν ''απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των πέντε ατόμων'', όπως έκαναν οι προηγούμενοι χουνταίοι και να ησυχάσουν.
Νέοι καιροί, ίδια ήθη!

Τί ήθη δηλαδή; Ανηθικότητα μέχρι θανάτου.
Εδώ σφαγιάζουν με το έτσι θέλω έναν ολόκληρο λαό, με απολύσεις, ανύπαρκτους φόρους,κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και περιουσιών, και βγαίνει το καλαματιανό παιδί να πανηγυρίσει ότι από τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα θα μειωθεί ο ΦΠΑ στις μπουγάτσες, ότι απ' τον επόμενο χρόνο δεν θα εφαρμοστεί πρόσθετος φόρος 2 τις χιλίοις στις επιχειρήσεις (για κάθε χίλια ευρώ δηλαδή θα γλυτώνουν το συνταρακτικό ποσό των 2 ευρώ!), και στην συνέχεια να κάνει και την αυτοκριτική του βεβαίως-βεβαίως!

Θα μου πείτε αυτό το τελευταίο έγινε κατ' ιδίαν και κατά λάθος δημοσιοποιήθηκε. Δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι ο ''πρωθυπουργός'' έχει αυτοεπίγνωση.

Ξέρει ποιόες είναι και προς τα πού βαδίζει..

Οι προηγούμενοι χουντικοί ''ηξεραν'' ότι ήταν εθνοσωτήρες.
Τούτος ο δικτατορίσκος της συμφοράς, (ελέω Μέρκελ και Σόϊμπλε), ξέρει πολύ καλά ότι είναιένας πολιτικάκος τρίτης διαλογής, δωσίλογος και ολετήρας του Έθνους.

Ως τέτοιος θα κληθεί να λογοδοτήσει.
Όταν και αν ξαναγυρίσει στην χώρα, απ' το εξωτερικό που θάχει διαφύγει.

Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χούντα λέμε γαμѠ το κεφάλι μου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator