ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!

0


Στις 06/08/2013 ημέρα Τρίτη, ήρθαν στο Πειραιά 4 μεγάλα κρουαζιερόπλοια, χωρητικότητας 4.000 επιβατών το καθένα.

Ο περισσότερος κόσμος που ταξίδευε με αυτά, αγόρασε εκδρομή για να επισκεφτεί την Ακρόπολη.

Χονδρικά το σύνολο των επισκεπτών του μνημείου, στις 09.30 το πρωί περίπου, ήταν 10.000 άτομα.

Εικόνα φωτογραφική στην είσοδο της Ακρόπολης.

4 μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων. Το 1 ΜΟΝΟ έκανε τη δουλειά, τα άλλα οι φύλακες είπαν ότι δεν λειτουργούν.
6 (ακριβής αριθμός) φύλακες στην είσοδο. Οι 5 (ακριβής αριθμός) αραχτοί στο φυλάκιο - κυριολεκτώ - απαθείς, χασκογελούσαν και πίνανε τα καφεδάκια τους.
ΕΝΑΣ - διαβάζετε καλά - τσεκάριζε τα εισιτήρια αυτού του πλήθους των επισκεπτών, ένα προς ένα.
Ο κόσμος έβραζε κάτω από τη αφόρητη ζέστη και τον ήλιο. Η ουρά έφτανε στο Ηρώδειο.
ΕΝΑΣ λοιπόν, φυλακάκος τσεκάριζε τα εισιτήρια ένα προς ένα. Μιλούσε αγγλικά του τύπου me Τarzan you Jane δηλ. δεν ήταν καν σε θέση με υποτυπώδη, έστω, αγγλικά να κατευθύνει τον κόσμο.
Σε ερώτηση που του κάναμε "γιατί δεν ανοίγουν τα άλλα μηχανημάτα;" απαξίωσε να απαντήσει.
Σε δεύτερη ερώτησή μας γιατί οι συνάδελφοι του βρίσκονται στο φυλάκιο και όχι στην είσοδο με τα εισιτήρια απάντησε: "κυρία μου πηγαίνετε πιο κει, εμποδίζετε τη ροή". (Εμποδίζαμε τη ροή γιατί του μιλούσαμε και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί για να κόψει τα εισιτήρια.)

10.000 άτομα περίμεναν 1 ΩΡΑ για να μπουν. Σε παρατήρησή μας ότι τα πλοία φεύγουν συγκεκριμένη ώρα και οι άνθρωποι δεν θα προλάβουν να δουν την Ακρόπολη πληρώνοντας 12€ για την είσοδο, απαξίωσε να δώσει απάντηση αφού σα γνήσιο δημοσιοϋπαλληλάκι δεν τον αφορούσε.

Αγαπητοι κύριοι δημοσιογράφοι χθες, ίδια μέρα με το συμβάν, είχατε πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ την ιστορία του Κιάμου με το κωλομάγαζο στη Χαλκιδική.

ΕΡΩΤΩ:

OΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ με τον τίτλο ΑΙΣΧΟΣ τη χθεσινή εικόνα της Ακρόπολης;

Αν αυτό δεν είναι ανουσιούργημα ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ τότε ποιο είναι;

Oι Έλληνες βεβαίως, δεν γνωρίζουν τίποτα απ΄αυτά, ούτε έχουν εικόνα γιατί ουδείς καταδέχεται να ανέβει στην Ακρόπολη ούτε για καφέ.

ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ μπας και σώσουν την Ελλάδα γιατί αυτά τα όντα που λέγονται ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κάνουν σιωπηλή / λευκή απεργία ( έτσι την ονομάζουν) και πίνουν τα καφεδάκια τους στα φυλάκια μνημείων σαν αυτό, τους πληρώνετε εσείς, ενώ έξω περιμένουν ξένοι από χώρες μακρινές να δουν ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ / ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ναι, φίλοι και γνωστοί, Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί, αυτούς τους κρυφούς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της πατρίδας δεν τους θέλω και επειδή ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ στη ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ και στον ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ.

ΤΕΛΟΣ
Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator