ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ: "Τα 550.000 ευρώ της ντροπής ή αλλιώς της ΜΚΟ το πάρτι" (video)

0


H αλαζονεία της ηγεσίας του δήμου Κορινθίων έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.
Αποκορύφωμα η προκλητική και συνάμα απαράδεκτη, «ανάθεση», έργου
550.000 χιλίάδων ευρώ στην γνωστή ΜΚΟ του κ.Σπινθάκη, για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε λίγο που τα σχολεία της Κορίνθου δεν θα έχουν πετρέλαιο και οι βασανισμένοι από την κρίση γονείς θα κάνουν ρεφενέ, για να μην παγώσουν τα παιδιά τους, θα νοιώσουν όλοι τα σημαίνει πρόκληση.
Ο κόσμος πεινάει και τέτοιες ενέργειες που σπαταλούν το δημόσιο και Ευρωπαϊκό χρήμα αποτελούν ντροπή για κάθε σκεπτόμενο πολίτη.
Δεν θέλω να πιστέψω αυτό που σήμερα λέει όλη η Κόρινθος, ότι στοίχισε πολύ ακριβά για τους πολίτες της Κορίνθου, ο «πολιτικός αρραβώνας» του κ.Πνευματικού με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ….
Φωτο: parakato.gr
Αν αυτό συμβαίνει τότε πρόκειται για χυδαία «πολιτική συναλλαγή», την οποία οφείλει να καταδικάσει και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ελπίζω ότι θα βρεθεί έστω και ένας κρατικός λειτουργός να σταματήσει αυτή την απόφαση.
Η κοινωνία βοά, αλλά η δημοτική αρχή, τρέχει στα πανηγύρια να χορέψει τσάμικα, από την χαρά της που κάνει τόσο εντυπωσιακές αναθέσεις..!
Πολλά παιδιά της Κορίνθου και των άλλων πόλεων του δήμου θα πάνε στο σχολείο, χωρίς τσάντα λόγω της οικονομικής ανέχειας…
Στο δημαρχείο όμως μαζί με την ΜΚΟ,θα σχεδιάζουν με ελαφρά την καρδία…νύχτες αστροφεγγιάς στο Στεφάνι….έχοντας στην καβάτζα…550.000 ευρώ…!
Ελεος..!
Ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτό το παράλογο πάρτι εξουσίας στον δήμο Κορινθίων.

ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ:
ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ‘’ΙΣΘΜΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ’’ –ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ‘’ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΣΘΜΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ’’- ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑ ΔΙΕΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΣΘΜΙΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ: 

· NA ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ), ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,

· ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣEI ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΚΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΩΝ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ,

· ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣEI ΕΝA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ (ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΙΗΣΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ, ΚΛΠ.), ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ, 

· ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ,

· ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,

· ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ,

ΓΙΑΝΝΗΣ Ν . ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ

video από ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ: "Τα 550.000 ευρώ της ντροπής ή αλλιώς της ΜΚΟ το πάρτι" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator