Εκδηλώσεις με Σημίτη και ΓΑΠ κάνει το ΠΑΣΟΚ αντί για μνημόσυνο στις 3 Σεπτέμβρη !!!

0


Μήνυμα ενότητας επιχειρεί να στείλει το ΠΑΣΟΚ. Σημίτης και Παπανδρέου αποδέχθηκαν την πρόσκληση Βενιζέλου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη.

Το "όλον" ΠΑΣΟΚ, θα δώσει το "παρών" στις εκδηλώσεις για την 39η επέτειο ίδρυσης του κόμματος, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", κεντρικό γεγονός θα είναι οι ομιλίες όλων των εν ζωή διατελεσάντων προέδρων του κόμματος, καθώς οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι παρουσίες των δύο, είναι αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ο στόχος είναι να φανεί ότι το κόμμα παρά τα σοβαρά προβλήματα και τη μείωση των ποσοστών του, παραμένει ζωντανό.

Η παρουσία του Κώστα Σημίτη, οριστικοποιήθηκε με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κάτι που δείχνει ότι οι σχέσεις τους είναι ομαλές.

Το ίδιο ισχύει και για την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου, μετά από τη "θύελλα" που προηγήθηκε εξαιτίας της διαμάχης που έχει προκύψει για τα οικονομικά του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να κλείσει όλα τα εσωκομματικά μέτωπα και στη συνέχει να απευθύνει το δικό του κάλεσμα για τη δημιουργία κεντροαριστερού πόλου.
Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδηλώσεις με Σημίτη και ΓΑΠ κάνει το ΠΑΣΟΚ αντί για μνημόσυνο στις 3 Σεπτέμβρη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator