ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ 10-8-13

0


ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΘΕΜΑ 1ο: Τα τοπικά προϊόντα και την προοπτική ανάπτυξής τους

ΘΕΜΑ 2ο: Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την προώθηση της απασχόλησης στο Δήμο 

Σικυωνίων

Η ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ: Πολιτιστικές διαδρομές στην αγορά. Κιάτο 2013, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου.

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κιάτου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου κ. Βασίλης Παγώνης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Σικυώνος κ. Σταματόπουλος.

Εισηγητές θα είναι οι: 
Αντώνης Παπαϊωάννου με θέμα: Η αξία του branding στην ανάπτυξη των αγροτικών προϊόντων 
Στράτος Παπαδογιαννάκης, με θέμα: Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση τησ Απασχόλησης στο Δήμο Σικυώνος. 

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων τοπικών φορέων

Η ημερίδα απευθύνεται σε τοπικούς παραγωγούς, νέους αγρότες, εκπροσώπους του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα και έχει στόχο 
να παράσχει ενημέρωση για το σωστό τρόπο δημιουργίας, καθιέρωσης και προβολής ενός επώνυμου προϊόντος, 
να παρουσιάσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα που σκοπό έχει να ενισχύσει την νέα επιχειρηματικότητα σε μοντέρνες μορφές, για τη μείωση της ανεργίας με την απασχόληση στον αγροτικό και περιαγροτικό τομέα. 

Ανάμεσα στους στόχους είναι και η δημιουργία ενός ανοιχτού φόρουμ, με την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου για ανάπτυξη και επεξεργασία σχετικών θεμάτων και στο μέλλον

Εκ του Συλλόγου
Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ 10-8-13"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator