Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

0


Συνελήφθησαν πενήντα έξι (56) άτομα, προσήχθησαν εξήντα επτά (67) και διενεργήθηκε έλεγχος σε εκατόν τριάντα (130)

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε ογδόντα πέντε (85) οχήματα, οκτώ (8) καταστήματα και βεβαιώθηκαν είκοσι επτά (27) παραβάσεις

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικού υπολογιστές, χειριστήρια, χρήματα κ.α.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (12-7-2013) από το βράδυ, έως σήμερα (13-7-2013) το πρωί, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα (130) άτομα, εκ των οποίων τριάντα δύο (32) ήταν ημεδαποί και ενενήντα οκτώ (98) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ογδόντα πέντε (85) οχήματα και οκτώ (8) καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εξήντα επτά (67) άτομα, από τα οποία δεκαπέντε (15) ήταν ημεδαποί και πενήντα δύο (52) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα έξι (56) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Δύο (2) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαπές, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Δύο (2) ημεδαποί, για παράνομη κατοχή όπλων.
Μία (1) ημεδαπή, για κατοχή ναρκωτικών.
Τέσσερις (4) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Δύο (2) αλλοδαποί, για πλαστά έγγραφα.
Ένας (1 ) αλλοδαπός και ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Σαράντα (40) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός, για στέρηση άδειας λειτουργίας υγειονομικού καταστήματος.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι έξι (26) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο χειριστήρια, το χρηματικό ποσό των -210,4- ευρώ, τέσσερα (4) ναρκωτικά δισκία, καθώς και δύο (2) πτυσσόμενες αστυνομικές ράβδοι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator