Η «ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο ρεπορτάζ του περιοδικού ερευνητικής δημοσιογραφίας VICE σχετικά με τις φονικές χρήσεις της περίφημης ναρκωτικής ουσίας «σκοπολαμίνης» στην Κολομβία.

Οι Κολομβιανοί ονομάζουν αυτό το ναρκωτικό «πνοή του διαβόλου», καθώς έστω και από μακριά εισπνοή του έχει άμεσες επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα του θύματος. Μπορεί να μην χάνεις τις αισθήσεις σου αλλά σου αφαιρεί την ελεύθερη βούληση. Σε μετατρέπει σε πιόνι στα χέρια επίδοξων ληστών ή βιαστών.

Μάλιστα, είναι τόσο ισχυρό που ακόμα και ένα γραμμάριο είναι αρκετό για να σκοτώσει 15 ανθρώπους, ενώ μία δόση είναι αρκετή για να κάνει κάποιον να «τριπάρει» επί δύο εβδομάδες ασταμάτητα, αφήνοντάς του χρόνια κουσούρια, όπως παραισθήσεις και άλλα νευρολογικά προβλήματα.

Κάντε κλικ και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator