ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ: ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ !!!

1


Είναι ένα βίντεο φρίκη από Αφγανιστάν που δείχνει πόσο "φθηνή" είναι η ανθρώπινη ζωή για τους τυφλωμένους από θρησκευτικές προκαταλήψεις φανατικούς.

Η κοπέλα 19 χρονών ονόματι Σιντίκα από την πόλη Ντεστί Αρτσί της επαρχίας Κουντούζ του Αφγανιστάν, εγκατέλειψε τον σύζυγο της στον οποίο την είχαν πουλήσει, και πήγε να ζήσει με τον αγαπημένο της ονόματι Χαγιάμ.

Η οικογένεια της κοπέλας τους είπε πως τους συγχώρεσε και έτσι αυτοί γύρισαν στο χωριό. Αυτό όμως αποτέλεσε το τέλος τους.

Οι μαχητές των Ταλιμπάν που κυριαρχούν στην περιοχή καταδίκασαν το ζευγάρι σε θάνατο δια λιθοβολισμού.

Σε κάποια στιγμή του λιθοβολισμού η Σιντίκα συνέρχεται, και τότε πάει ένας Ταλιμπάν δίπλα της και την πυροβολεί στο κεφάλι δύο φορές με το ΑΚ-47.

Αργότερα μεταφέρεται επιτόπου ο αγαπημένος της Σιντίκα, ο Χαγιάμ. Με τα χέρια του δεμένα από πίσω, τον πάνε εκεί και σκοτώνεται με τον ίδιο φρικτό τρόπο του λιθοβολισμού. Διακρίνεται πως ο Χαγιάμ την ώρα που ξεψυχά ο κόσμος κραυγάζει ...ότι ο Αλάχ είναι μεγάλος!

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ: ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΝΕΑΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ !!!"
Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος βγάζει όλα τα απωθημένα του και μετατρέπεται σε ζώο όταν δεν τηρεί κάποιους βασικούς κανόνες. Συγνώμη τώρα βρε παρακατιανέ, αλλά οι πολιτικοί μας νομίζεις πως συμπεριφέρονται καλύτερα; Έχουν αυτοκτονήσει τόσοι άνθρωποι και αυτοί κάθονται ακόμα στην καρέκλα τους και γίνονται κάθε μέρα πιο πλούσιοι. Έχουν ξεκληριστεί οικογένειες, έχουν διαλυθεί εντελώς γιατί άλλοι πάνε στη μια χώρα άλλοι στην άλλη για να βρουν δουλειά, και οι πολιτικοί την ίδια ώρα κάνουν διακοπές στα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου. Πιστεύεις πως αυτοί οι μουσουλμάνοι είναι περισσότερο απάνθρωποι από τους εγκληματίες πολιτικούς μας και από αυτούς που τους ψηφίζουν;
Αλλά και στη δική μας εκκλησία πιστεύεις πως υπάρχει πραγματική ελευθερία δημοκρατία και σεβασμός στη γνώμη του άλλου; Αν δεν υπακούσεις τον δεσπότη τον αρχιεπίσκοπο τον πατριάρχη, εντάξει μπορεί να μη σε λιθοβολήσουν, όμως την έχασες τη θέση σου, το μισθό σου, τα πάντα.
Έτσι είναι παντού τα πράγματα αδελφέ.


26 Ιουλίου 2013 στις 9:55 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator