ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER 2013

0



Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου ΄Αμμου ανακοινώνει ότι στην τελική φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open 2013, που θα διεξαχθεί στο διάστημα 26 έως 28 Ιουλίου 2013 στο νέο γήπεδο Beach Soccer στο Λιμάνι Βραχατίου του Δήμου Βέλου – Βόχας, θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες.

Η ομάδα Chantat - πρωταθλήτρια της 1ης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην παραλία Σχινιά,

Η ομάδα Una Manita – πρωταθλήτρια της 2ης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην παραλία Καλοπήγαδο του Δήμου Λαυρεωτικής,

Η ομάδα Ρωμαίοι και η ομάδα Ηθοποιοί – Πρωταθλητές και Φιναλίστ της 3ης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Λιμάνι Βραχατίου του Δήμου Βέλου – Βόχας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 26-07-2013 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28-07-2013 με τον αγώνα επίδειξης των All Star του τουρνουά και της Beach Soccer Hellas, καθώς και τον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας 2013.
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH SOCCER 2013"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator