ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ - «Στου χορού τα γυρίσματα»

0



ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΑΤΟΥ 

«Όταν η μουσική ακολουθεί τα μονοπάτια των λέξεων και οι λέξεις στηρίζονται πάνω στις νότες, τότε τα βήματα συνθέτουν μια φαντασμαγορική εικόνα».

Τα Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου θα μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι με ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό ταξίδι ανά την Ελλάδα «Στου χορού τα γυρίσματα», τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, στις 9.00 μμ, στον πολυχώρο του ΑΣΟ, στην παραλία Κιάτου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μαέστροι της παραδοσιακής μουσικής κύριοι Φιλιπππίδης και Μαρινάκης, ενώ στο τραγούδι θα μας συνοδεύσει ο άξιος ερμηνευτής και συνεχιστής της παραδοσιακής μουσικής κ. Παναγιώτης Λάλεζας. 

Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν τα τμήματα του Παραδοσιακού Χορού και του Εργαστηρίου Παραδοσιακής Μουσικής του Λυκείου των Ελληνίδων Κιάτου.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και με την ανεπανάληπτη συμμετοχή του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη Άθω Δανέλλη, το Λύκειο των Ελληνίδων αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά θεματοφύλακας των παραδόσεων και άξιος εκφραστής των πολιτισμικών αξιών του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε για την ανελλιπή εμπιστοσύνη σας και την απεριόριστη αγάπη σας. 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ - «Στου χορού τα γυρίσματα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator