Βίντεο: Τα "άκουσε" ο Μ. Κεφαλογιάννης για το κλείσιμο της ΕΡΤ

0Αποδοκιμασίες κατά του Μ. Κεφαλογιάννη στην Τρίπολη. "Εσύ διόριζες συμβούλους" του φώναξαν

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Έξω από το Πνευματικό Κέντρο, το κλίμα μύριζε μπαρούτι, εξαιτίας του κλεισίματος της ΕΡΤ. Οι απολυμένοι της ΕΡΑ Τρίπολης περίμεναν τον Μ. Κεφαλογιάννη και όταν εκείνος εμφανίστηκε, άρχισαν να του φωνάζουν και να του ζητούν εξηγήσεις.

Για αρκετή ώρα, ο γραμματέας της ΝΔ "τα άκουγε" από τους απολυμένους της ΕΡΑ και προσπαθούσε να τους εξηγήσει γιατί έκλεισε η ΕΡΤ, χωρίς πάντως σε καμία στιγμή να τους ηρεμήσει.

"Αξιολογήστε μας και διώξτε μας" του φώναξαν οι πολίτες, ωστόσο τα αίματα άναψαν καθώς ο κ. Κεφαλογιάννης υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης για να μπει "λουκέτο" στην ΕΡΤ.

(Πηγή: kalimera-arcadia.gr)


Αποδοκιμασίες στον Μ. Κεφαλογιάννη από stefanelonikitelo
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2013
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Τα "άκουσε" ο Μ. Κεφαλογιάννης για το κλείσιμο της ΕΡΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator