Γιώργος Μύρτσος: "Ο Παπούλιας είναι καλός μόνο για καμιά φωτογραφία" !!!

0


Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Κάρολο Παπούλια. Γιατί να υπάρχει πρόεδρος της Δημοκρατίας και τι πληρώνει ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας;

Ψάχνοντας να βρω τον ρόλο του προέδρου της Δημοκρατίας, έχω χαθεί. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Είναι ένας άνθρωπος βιτρίνα, που τον έχουμε σε αυτή τη θέση, αλλά ο ρόλος του ποιος είναι πραγματικά; Να βγαίνει φωτογραφίες με τους αθλητές των ομάδων που έχουν κάνει κάποια επιτυχία και τον επισκέπτονται στο προεδρικό μέγαρο; Γιατί εγώ βλέπω να τον επισκέπτονται και να σέβονται τον ρόλο του τα παιδιά που του λένε τα κάλαντα τα Χριστούγεννα και οι αθλητές που έχουν κάνει κάποια επιτυχία. Όταν χρειάζονται να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το κράτος ποιος τον συμβουλεύεται; Μόνο υπογράφει τα προεδρικά διατάγματα... 

Πόσο αμείβεται για να υπάρχει σαν θεσμός; Και αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχει, από τη στιγμή που δεν έχει καμία αρμοδιότητα ουσιαστική. Όπως αναρωτιέμαι για ποιον λόγο να υπάρχουν 300 βουλευτές, που κοστίζουν ...άντερα στην Ελλάδα; Την ώρα που του πολίτη του ρουφάνε το αίμα, γιατί να μην γίνουν 100 οι βουλευτές για παράδειγμα; Και πάλι πολλοί είναι. Πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας γύρω από το πολίτευμα, όχι το πολίτευμα. 

Τον ρόλο που έχει ο κάθε υπουργός, υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός κ.λπ. Είμαι δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμαριά εδώ και οχτώ χρόνια και έχω δει πολλά. Στους δήμους, βέβαια, κόπηκαν οι χρηματοδοτήσεις για όσους συμμετείχαν σε επιτροπές. Αλλά οι βουλευτές που συμμετέχουν σε διάφορες επιτροπές της Βουλής, λαμβάνουν έξτρα χρήματα. Πού τα έχουν δει γραμμένα αυτά; 

Μέσα σε όλα αυτά που κάνει η τρόικα, μήπως θα έπρεπε να δει και τον ρόλο του καθενός στο πολιτικό σκηνικό σήμερα; Γιατί να υπάρχει πρόεδρος της Δημοκρατίας και τόσοι βουλευτές; Και πρώτα-πρώτα ξεκινάω από το σπίτι μου: για ποιον λόγο να έχουμε υπουργό Μακεδονίας-Θράκης; Για να βολευτούν και κάποιοι ψηφοφόροι του συγκεκριμένου ανθρώπου και, φυσικά και ο ίδιος. Τα πληρώνει όμως όλα αυτά ο μ@λάκας ο Έλληνας... Θα τελειώσω με μία κουβέντα που λέει η μάνα μου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε: ας με λένε πεντουβίνα και ας ψοφώ από την πείνα!
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Μύρτσος: "Ο Παπούλιας είναι καλός μόνο για καμιά φωτογραφία" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator