ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ

0


Στην ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ, στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)...

Πρόκειται για το προϊόν «Πάριζα ΝΙΚΑΣ σε φέτες», το οποίο παρασκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, στο 22ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο.

Στο συγκεκριμένο προϊόν, βάσει εργαστηριακής ανάλυσης, ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (εκτιμώμενο ποσοστό DNA αλόγου στο σύνολο του DNA < 1% και > 0.1%).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση-απόσυρση του συνόλου του προϊόντος από την επιχείρηση και διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι οι σχετικοί έλεγχοι συνεχίζονται ενώ σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα ανάκληση αλλαντικού της εταιρείας ΝΙΚΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator