Σε ελεύθερη πτώση η Ελλάδα. Αυτοκτονούν πλέον και τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

0


Λίγες μέρες μετά την αδιευκρίνιστη πτώση αστυνομικού στα Τρίκαλα και τον θάνατο του άλλο ένα πλήγμα έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη λίστα αυτοκτονιών.

Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του.

Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Υπηρετούσε σε μονάδα της Ριτσώνας.
Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ είναι πλέον δυσβάσταχτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα. Κυρίως οι ηγεσίες που “σφυρίζουν” αδιάφορα.

enstoloi.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε ελεύθερη πτώση η Ελλάδα. Αυτοκτονούν πλέον και τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator