ΤΩΡΑ - Έκλεψαν ένα λευκό βαν στην περιοχή των ερευνών - Πληφορορίες ότι επιβαίνουν δραπέτες

0


Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στην Ελληνική Αστυνομία που αναζητά τους, τουλάχιστον, τρεις κακοποιούς που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης στην Κόρινθο, καθώς πριν από λίγα λεπτά δηλώθηκε η κλοπή ενός λευκού βαν γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος που έχει κλαπεί το βαν αλλά οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο όχημα καθώς θεωρούν ότι σε αυτό βρίσκονται οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων.

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας, για το ενδεχόμενο δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων να κατευθύνονται προς την περιοχή της Μακεδονίας.

Ήδη δόθηκε επείγον σήμα για αναζήτηση ενός λευκού οχήματος, μάρκας VW transporter, στο οποίο υπάρχει η πληροφορία ότι επιβαίνουν κάποιοι από τους δραπέτες, οι οποίοι επισημαίνεται ότι οπλοφορούν και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.
enikos.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ - Έκλεψαν ένα λευκό βαν στην περιοχή των ερευνών - Πληφορορίες ότι επιβαίνουν δραπέτες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator