Κάνει στην άκρη ο Μαρινάκης

0


Μετά τις αποδοκιμασίες εις βάρους του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την ΠΑΕ. Αυξημένες αρμοδιότητες σε Βρέντζο. 

Οι αποδοκιμασίες και τα σκληρά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των "αιωνίων", προκάλεσαν κλυδωνισμούς στην ομάδα του Πειραιά.

Η πρώτη αντίδραση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ήταν η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση περί αχαριστίας, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ προβληματισμένος από την Κυριακή το βράδυ.

Άλλωστε παρόμοια συνθήματα κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού δεν είχαν ξανακουστεί επί προεδρίας Μαρινάκη και σύμφωνα με πληροφορίες τον έχουν γεμίσει με πικρία και απογοήτευση.

Πλέον, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί και να δώσει μεγαλύτερο... χώρο στον Γιάννη Βρέντζο. Για να μην παρεξηγηθούμε, αυτό δεν σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" αποχωρεί, απλά δεν θα ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο.

Συγκεκριμένα, έδωσε εντολή στον συνεργάτη του Γιάννη Βρέντζο, να πάρει περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες, κάτι που αναμένεται να συμβεί στο μέλλον. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πικραμένος αφού ξοδεύει χρήματα και χρόνο και το αντίτιμο είναι να τον βρίζουν.

Βέβαια ανάλογη συμπεριφορά είχαμε δει και στην τελευταία χρονιά του Σωκράτη Κόκκαλη στο "ερυθρόλευκο" τιμόνι, όμως αυτό δεν είναι παρηγοριά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που άκουσε τα εξ' αμάξης την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η "Θύρα 7" δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση, σχετικά με τα συνθήματα που ακούστηκαν χθες και το κατά πόσο ήταν κατευθυνόμενα ή αυθόρμητα. Αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη της "Θύρας 7" και ακόμη και το βραδιάς, μπορεί να έχουμε τοποθέτηση επί του θέματος.
sport24.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάνει στην άκρη ο Μαρινάκης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator