"Ψιλό γαζί" ΓΑΠ σε Προανακριτική: "Θα έρθω, αν ...δε μου ξεφουσκώσει η αλυσίδα στο ποδήλατο..." !!!

0


Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Τι απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός στην κλήση του για κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, να μην καταθέσει αυτοπροσώπως στην Προανακριτική Επιτροπή, που εξετάζει τις ευθύνες του Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, είχε την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Προανακριτικής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να καταθέσει στην Επιτροπή, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε θετικά, σημείωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει, αλλά διευκρίνισε ότι αν οι υποχρεώσεις του στην Αμερική δεν του επιτρέψουν να παρουσιαστεί ο ίδιος, τότε θα καταθέσει υπόμνημα προς τα μέλη της Προανακριτικής.

Ο κ. Παπανδρέου, επρόκειτο να κληθεί έτσι και αλλιώς, ωστόσο η διαδικασία επισπεύσθηκε μετά την κατάθεση Διώτη, ο οποίος δημοσιοποίησε τα email του, προς τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα.

Από αυτά τα email, προέκυπτε ότι ο Γ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο Κωνσταντίνος Μπήκας, στη δικιά του κατάθεση διέψευσε ότι είχε μιλήσει για το θέμα με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κάτι που οδήγησε σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη-Μπίκα, χωρίς όμως να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Ψιλό γαζί" ΓΑΠ σε Προανακριτική: "Θα έρθω, αν ...δε μου ξεφουσκώσει η αλυσίδα στο ποδήλατο..." !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator