Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το χωριό Σολωμός για τους δύο δραπέτες

0


Εξονυχιστικούς ελέγχους με μπλόκα στο Σολωμό και σε ολόκληρη την Κορινθία... 
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών, κατά την καταδίωξη των οποίων σκοτώθηκε η 25χρονη κοπέλα στα Ίσθμια. Οι δύο από τους τρεις δράστες είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα του 36χρονου Μάρκου Κόλα, βρέθηκε και δακτυλικό αποτύπωμα δεύτερου δραπέτη, ενώ αναμένεται η ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και του τρίτου δράστη.
Δημοσίευση: Απριλίου 03, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το χωριό Σολωμός για τους δύο δραπέτες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator