Απόστρατοι σε κυβέρνηση: "Θα μας βρείτε απέναντί σας" (video)

0Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα σε απόστρατους και κυβέρνηση με τους στρατιωτικούς να ανεβάζουν στο διαδίκτυο βιντεάκια με τα οποία διαμαρτύρονται για τις περικοπές που έχουν γίνει σε βάρος τους.
Μάλιστα αφού συνεχώς αναφέρουν πως έδωσαν και την ζωή τους για την πατρίδα, τώρα η πολιτεία τους πετάει στο δρόμο, ωστόσο οι ίδιοι προειδοποιούν την κυβέρνηση πως θα τους βρει απέναντι της.

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απόστρατοι σε κυβέρνηση: "Θα μας βρείτε απέναντί σας" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator