ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤHΣΕ Ο VAN PERSIE ΤΗΣ ΑRSENAL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ (video)

0


ΕΔΩ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΝΑ 20ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ".

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ROBIN VAN PERSIΕ ΤΗΣ ΑRSENAL ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ. 

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;


Ο VAN PERSIΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ MANCHESTER UNITED !!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤHΣΕ Ο VAN PERSIE ΤΗΣ ΑRSENAL ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΓΚΟΛ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator