Όλοι σχεδόν οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση

0


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Πλήθος προσωπικοτήτων βρίσκεται αυτή την ώρα στην εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή… Μεταξύ τους και όλοι σχεδόν οι πρώην πρωθυπουργοί που με τις πολιτικές τους κατέστρεψαν την χώρα. Απο την εκδήλωση δεν έλειψε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας. Αυτός μπορεί να ελπίζει πως θα κερδίσει τους «Καραμανλικούς», εμείς πιστευουμε πως η παρουσία του καθε άλλο παρά σωστή είναι. Πρέπει να του παραδεχθούμε πάντως, τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει να γίνει κάποια στιγμή και αυτός πρωθυπουργός.
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλοι σχεδόν οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα, σε μια εκδήλωση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator