Έρως η συνοικέσιο;

0


“Ηλία I love you” Μανώλης. Και Γιάννης. Κι άλλος Γιάννης. Καλέ τι σουξέ είναι τούτο; Και τι αποκαλύψεις! Ο νεοδημοκράτης κηφήνας τη γουστάρει τη σφαλιάρα. «Έτυχε» μας λένε. «Με συγχωρείτε. Ήταν τυχαίο...» είπε η Αλίκη κι έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Ναι μωρέ τυχαίο ήταν, αλλά την κωμωδία την είδαμε και παλιότερα. Το 65 δε γυρίστηκε; Τυχαίο και το έτος. Η ΝΔ είναι ακόμα πιο πίσω. Στο 1942, 1943, κάπου εκεί.
Αυτή η τύχη όμως... Αυτές οι συμπτώσεις βρε παιδί μου. Τυχαία ο διευθυντής του γραφείου του γαλάζιου τρωκτικού υμνούσε τη χούντα, (την προηγούμενη του Παπαδόπουλου), τυχαία οι Βένετοι ξεπλένουν τους ναζί, κι εντελώς τυχαία, οι τρεις που ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας για ένα αποδεδειγμένο αδίκημα.
Ελάτε τώρα.... Αυτά δεν είναι και τόσο τυχαία. Εδώ υπάρχει έρως. Μόνο έρως, εδώ έχουν προχωρήσει τα πράγματα. Θα έχουμε γάμους σε λίγο κι εγκυμοσύνες. Κρατήστε μου ένα φιδάκι με βούλες...
Τι να αποκάμουν κι αυτοί οι κηφήνες στη ΝΔ. Αφού το βλέπουν: Έβγαλαν τη ΝΔ από την εντατική και που λέτε ότι την πήγαν; Στο νεκροτομείο, δίπλα σ’ ένα πράσινο πτώμα. Μπλιάχ!
Όλα δείχνουν κατάρρευση της Πόλα. Το «Σχέδιο Αθηνά» ήταν μεγάλη κουταμάρα, όπως κι αν το δεις. Κρίμα στ’ όνομα. Βάλε και το ότι το μόνο που μονιμοποιήθηκε είναι το χαράτσι, βγάλε τα ευρώ που θα πληρώσουμε με τα νέα και παλιά μέτρα... πάνε τα γίδια Αντώνη, τρέχα με την γκλίτσα μπας και μαζέψεις κανένα.
Εντάξει Τόνι, δεν είναι «νέα» τα μέτρα, είναι «καινά». Καινούρια δηλαδή στα αρχαία. Μπορείτε να τα πείτε και κενά, αναλόγως τι προτιμάτε...

Γιατί μπορεί η ΝΔ να μπει στη βουλή, αλλά οι θέσεις των βολεμένων της θα μειωθούν πολύ. Αντίστοιχα με τη μείωση στο εισόδημα, οπότε καταλαβαίνετε το τι πανηγύρι θα έχουν στην κηδεία της. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ακαταλληλότερου...
Που θα πάνε τα καημένα τα γίδια, τώρα που κατεδαφίστηκε το γαλάζιο μαντρί; Μα που αλλού; Στους παλιούς τους φίλους που είναι και συγγενείς. Ανήκουν στην ίδια οικογένεια, το είπε κι ο Ζορρό. Κουμπάροι είναι κι αυτοί...
Είχε πλάκα πάντως, που την ίδια μέρα μας έλεγε η ΟΝΝΕΔ για τη βία. Όχι μόνο γιατί ψήφισαν υπέρ της χειροδικίας, αλλά γιατί το να σου μιλά η ΟΝΝΕΔ εναντίον της βίας, είναι σαν να σου μιλά ο Χίτλερ εναντίον του Άουσβιτς. Ή τα κανάλια εναντίον της προπαγάνδας...
Αλλά γιατί κάνει εντύπωση; Δηλαδή ποια η διαφορά τους; Της ΝΔ από του κόμματος των Ναζί; Και στρατόπεδα συγκέντρωσης έκαναν, και κρατούμενους βασανίζουν,τρομοκρατούν κι αυτοί, κάνουν την προπαγάνδα τους, λένε τα ψέματα τους, καπηλεύονται τη λέξη «Πατρίδα», δολοφονούν, όλα τα έχουν. Δηλαδή τι παραπάνω είχε ο Χίτλερ; Παράνοια; Μισανθρωπία; Αλαζονεία; Έχουν κι αυτοί. 
Αφού λοιπόν γουστάρουν τόσο τα χαστούκια, να μην τους χαλάσουμε το χατίρι. Όπου δείτε νεοδημοκράτη βουλευτή, μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε. Κεράστε στον και κάνα γιαουρτάκι. 'Η πιο καλά καμιά τάρτα. Από αυτές με την τραγανή επικάλυψη που δεν είναι σοκολάτα και μυρίζει Eau de Toilette. Το θέλουν και θα τους αρέσει.
Θα το χαρούμε κι εμείς φυσικά...
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έρως η συνοικέσιο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator