Με ένα στουρνάρα για υπουργό περιμένεις άσπρη ημέρα στην οικονομία;

0


Να με συγχωρεί ο αντιπαθέστατος υπουργός οικονομίας για το λογοπαίγνιο με το όνομά του. Αλλά και να μη με συγχωρέσει ουδόλλως με νοιάζει.

του Στρατή Μαζίδη

Άλλωστε αυτός νοιάστηκε που εξευτελίζει τα όνειρά μας; Ή μήπως που παίζει με τον πόνο μας; Είχε το θράσος να πει στο ΒΒC ότι το 2014 επιστρέφουμε στην ανάπτυξη. Ευτυχώς που βρέθηκε ένας Κατσανέβας και τον …αναδιάρθρωσε.

Για ότι κάνει και ότι λέει, ζήτησε μια συγγνώμη;

Αλλά και να τι ζητούσε, τι να την κάνει ο λαός; Να τη βράσει να ταΐσει τα παιδιά του; Να τη βάλει να κολλήσει τα βάρδουλια στα φθαρμένα παπούτσια του;

Με συγχωρείτε όμως, με υπουργό ένα στουρνάρα, τι άσπρη μέρα περιμένουμε να δούμε στην οικονομία;

Ο άνθρωπος είναι πασιφανές ότι δεν κατέχει γρι από οικονομία. Περισσότερο στην όψη μοιάζει με αξιωματικό των Ες Ες που στριφογυρίζει με τη βέργα του στο μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης, το επωνομαζόμενο “Ελλάδα” και σκορπίζει το θάνατο.

Πόσο μπορεί να γνωρίζει από οικονομία ένας άνθρωπος που έχει εμμονές με τους φόρους; Που επιμένει σε αυτούς ενώ όχι μόνο δεν αυξάνουν τα έσοδα αλλά αποδίδουν λιγότερο από ότι απέδιδαν πρωτύτερα όπως πχ ο φόρος των καυσίμων ή τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο άνθρωπος που λύγισε όχι με τις αυτοκτονίες αλλά όταν κατά δήλωσή του τον έκανε ντα ντα (αχ το χρυσό) ο Herr Wolfgang!

Ε ρε ξεφτίλα για αυτή τη χώρα και αυτό το λαό.

Όμως ως αξιωματικός των Ες Ες θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τελικώς η παντοδύναμη Γερμανία ηττήθηκε κάποια στιγμή. Αυτό θα γίνει και τώρα μολονότι έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.

Και τότε θα συλληφθεί αυτός ο κύριος για να δικαστεί στη νέα δίκη της Νυρεμβέργης.
Δημοσίευση: Μαρτίου 07, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με ένα στουρνάρα για υπουργό περιμένεις άσπρη ημέρα στην οικονομία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator