ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» ΣΤΟ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟ

0


Ένα μήνα πριν αλλάξει η Διοίκηση της ΔΕΥΑΣ (την 1-2-2013) και με αφορμή επιστολή – καταγγελία μου ως προέδρου του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ για συνεχείς υποχωρήσεις του οδοστρώματος σε συγκεκριμένο έργο της Δημοτικής Επιχείρησης, προσχηματικά χρησιμοποίησαν φωτογραφία αρχείου η οποία ουδεμία σχέση είχε με το συγκεκριμένο έργο, η οποία επιστολή – καταγγελία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα «korinthian news» που έδειχνε αυτοκίνητο σφηνωμένο σε λακκούβα δρόμου αφ’ ενός και ότι η επίστρωση – κάλυψη του έργου είχε γίνει με τσιμέντο (πάνω στον ασφαλτοτάπητα) ψευδές και αυτό (αναφέρθηκα σε κακή επίστρωση της ασφάλτου), προσπαθούν να χτυπήσουν τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Βαγγέλη Χουσελά καθόσον ο κος Χουσελάς συμβαίνει να είναι ιστορικό στέλεχος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ, ιδρυτικό μέλος του, αντιπρόεδρος επί σειρά ετών και άνθρωπος που χαίρει ιδιαίτερης αποδοχής. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήξη μεταξύ Κελλάρη – Χουσελά προκειμένου να πλήξουν ενδεχομένως τον κο Χουσελά πολιτικά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές! 

Η κοινωνία έχει ανάγκη από προσφορά και αλληλεγγύη και όχι από παλιανθρωπιές. Αυτό δεν έχουν αντιληφθεί αυτοί οι «κύριοι»! Είναι και αυτό μία έκφραση της σαπισμένης κοινωνίας που έχει δημιουργήσει το πολιτικό σύστημα και η ανεπάρκεια της παιδείας. Ξεχνούν βέβαια ότι «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». Ο Βαγγέλης Χουσελάς σε όλη του τη ζωή ως ενεργός πολίτης με τους πολυσχιδείς αγώνες του αποτελεί πρότυπο αυτόφωτου φάρου που λάμπει και φωτίζει την κοινωνία μας. 

Προσωπικά είμαι περήφανος που με τιμά με τη φιλία του συμπορευόμενος σε κοινές δράσεις. Οι συκοφαντίες όπως είναι γνωστό είναι σαν τα περιστέρια. Επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν. Άλλωστε η κοινωνία γνωρίζει ότι, «τις καρυδιές πετροβολάνε τα καρπερά δέντρα». Αυτοί που ρίχνουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα είναι γνωστοί και με την τακτική που ακολουθούν, σύντομα η κοινωνία θα τους αποβάλλει ως μιάσματα. 

Βασίλης Κελλάρης 
Πρόεδρος ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑ ΤΟ «ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ» ΣΤΟ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator