Η δημοτική αρχή Λουτρακίου - ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων - καταδικάζει ...τα επεισόδια !!!

0


Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα σημερινά επεισόδια τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την αμαύρωση του εορτασμού της επετείου της Επανάστασης του 1821 στο Λουτράκι.

Θα θέλαμε επίσης να καταδικάσουμε την χρήση χημικών από την αστυνομία μέσα σε πλήθος μικρών παιδιών και μαθητών.

Επιπλέον θεωρούμε αχαρακτήριστη και προσβλητική τη συμπεριφορά του Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου, να αρνηθεί την κατάθεση στεφάνου και να πετάξει αυτό, στο ηρώο.

Η Δημοτική Αρχή καλεί τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, ενωμένοι να αποδοκιμάσουν τις βίαιες ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται και να περιφρουρήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τους Δημοκρατικούς Θεσμούς.
Δημοσίευση: Μαρτίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η δημοτική αρχή Λουτρακίου - ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων - καταδικάζει ...τα επεισόδια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator