Πανηγυρισμοί στην Κύπρο για το ιστορικό «ΟΧΙ» - Στον καναπέ όλη η Ελλάδα !!!

0


Το «ΟΧΙ» της Κυπριακής Βουλής στο «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων ικανοποίησε τους συγκεντρωμένους πολίτες οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

Χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την απόφαση του Eurogroup για «κούρεμα» των καταθέσεων τους, είχαν αποκλείσει νωρίτερα τους δρόμους γύρω από το κυπριακό κοινοβούλιο.
Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήταν: «Δεν θα περάσει» και «Τρόικα έξω από την Κύπρο». Συνθήματα ακούστηκαν και υπέρ της Ρωσίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως στο πλευρό των Κυπρίων βρέθηκαν διαδηλωτές από την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανηγυρισμοί στην Κύπρο για το ιστορικό «ΟΧΙ» - Στον καναπέ όλη η Ελλάδα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator