Τελικά διαθέτετε τεράστιο θράσος κε πρωθυπουργέ!

0


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπήρξε χθες ένας εκ των βασικών ομιλητών στη διημερίδα που διοργανώθηκε στο Δημόκριτο για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

του Στρατή Μαζίδη

Και είναι να απορεί κανείς με το θράσος του να τολμήσει να ανέβει στο βήμα του ομιλητή. Ο τρίτος αλλά κατ’εξοχήν πρωθυπουργός του μνημονίου, ο άνθρωπος της οριστικής παραδοσης και δυστυχίας της χώρας για ποια επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη μας μιλάει;

Καταστήματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες κλείνουν καθημερινά τα βιβλία τους τερματίζοντας μια πορεία ετών. Επίσης μεγάλες επιχειρήσεις βρίσκουν την ευκαιρία με διάφορα προσχήματα να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Οι μόνοι κλάδοι που αναπτύσσονται είναι αυτοί των γραφείων τελετών, των ενεχύρων και των κατασκευών λουκέτων. Εκεί το παραδέχομαι, υπάρχει ανάπτυξη.

Ο κος Σαμαράς μίλησε ακόμη και για τη φορολογία των επιχειρήσεων που πρέπει να κατέβει στο 15%. Για τη φορολογία των μισθωτών, συνταξιούχων και επαγγελματιών είπε άραγε τίποτε; Για τη φορολογία – δήμευση των ακινήτων;

Για το νέο όραμα της τρόικα, των εργαζομένων των € 470,00 δίχως συντάξιμα ένσημα σε κοινωνικά προγράμματα για πεντάμηνα, έκανε κάποια αναφορά;

Ο πρωθυπουργός της…”άλλης” Ελλάδας ανέβηκε στο βήμα περιγράφοντας μαγικές εικόνες που μόνο ένας Σα-χλα-μαράς μπορεί να πει. Κι από κάτω ένα διψασμένο για κορώνες – φανταζόμαστε – επιλεγμένο ακροατήριο το οποίο θα τον καταχειροκροτούσε ανα κάθε λίγες φράσεις του γράφοντας ταυτόχρονα στο πουλί του τις όποιες κορυφαίες ατάκες. Μη σοκάρεστε. Το twitter εννοούσα.

Και ζήσαν αυτοί καλά, και μεις χειρότερα…
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά διαθέτετε τεράστιο θράσος κε πρωθυπουργέ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator