Το ιστορικό βίντεο με το ΟΧΙ της Κύπρου και η σύγκριση με το ΝΑΙ των ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων...

0Δείτε τα βίντεο:

93 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τους Κύπριους να πουν ΟΧΙ στην εκχώρηση της εθνικής τους κυριαρχίας....
...τιμώντας την μνήμη του Τάσσου Παπαδόπουλου, που λίγα χρόνια πριν είπε όχι στο σχέδιο Ανάν. Δείτε το βίντεο με το ΟΧΙ των Κυπρίων και το βίντεο με το ξεπούλημα της Ελλάδας με το περίφημο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Γιατί υπάρχουν ακόμα ΝΑΙ-ΝΑΙ-κοι:Και το βίντεο της 12ης Φλεβάρη του 2012 κάποιοι άλλοι έλεγαν "ναι σε όλα" στο ελληνικό Κοινοβούλιο...

Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ιστορικό βίντεο με το ΟΧΙ της Κύπρου και η σύγκριση με το ΝΑΙ των ΝΑΙ-ΝΑΙ-κων..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator