ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ;

0


‎- Ήταν ένας δημοσιογράφος, ονόματι Δελλατόλας, γνωστός Πασόκος και υμνητής του Σημίτη και του Γιωργάκη.
- Εν μέσω της τεράστιας κρίσης που μαστίζει τα έντυπα μέσα που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, ξαφνικά αποφασίζει να γίνει εκδότης και ανοίγει την εφημερίδα 6Μέρες.
- Η εφημερίδα γίνεται το 2ο "όργανο" προπαγάνδας του Σύριζα, μετά την Αυγή.
- Τελικά αποκαλύπτεται οτι ο Δελλατόλας έπαιρνε 'μαύρα' εμβάσματα από τον υπόδικο Κυριακίδη. 
- Ο Κυριακίδης ήταν δεξί χέρι του Λαυρεντιάδη, και μέλος του ΔΣ της αμαρτωλής ProtonBank.
- Την οποία ProtonBank προσπάθησε (παρανόμως) να σώσει με 800 εκατ. ο Βενιζέλος. Υπενθυμίζεται οτι ο Λαυρεντιάδης ήταν το πουλέν του Βενιζέλου.
- Λίγο πριν σκάσει οριστικό κανόνι η ProtonBank 'εξαγοράστηκε' από την OmegaBank.
- Στο ΔΣ της OmegaBank συμμετείχαν: ο πεθερός του Βενιζέλου, Μπακατσέλος, ο πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ, Σπέκχαρντ και ο αδελφός του ΓΑΠ, Νικολάκης
- Ο ΣΔΟΕ κυνηγάει τον Δελλατόλα για τα εμβάσματα του φυγόδικου και εξαφανισμένου Κυριακίδη από το εξωτερικό και τον εγκαλεί με την κακουργηματική κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος.
- Δικηγόρος του Δελλατόλα στην υπόθεση είναι ο Ν. Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού
- Ο Ν. Κωνσταντόπουλος είναι ο πατέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής.

Δημοσίευση: Μαρτίου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator