Στην Προανακριτική Επιτροπή Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου

0


Την κλήση του Γιώργου Παπανδρέου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Προανακριτική Επιτροπή μετά τις 20 Μαρτίου.

Τα πολιτικά πρόσωπα θα κληθούν προς το τέλος των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής που ολοκληρώνεται στις 28 Μαρτιου 2013. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε ότι ο μόνος που σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενστάσεις για την κλήση του πρώην πρωθυπουργού, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, θα κληθούν οι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου και οι κύριοι Ιωάννης Διώτης και Ιωάννης Καπελέρης.

Η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα το πρωί για διαδικαστικά θέματα και αποφάσισε επίσης για την διευκόλυνση του έργου της να καταθέσουν κάποιοι μάρτυρες στον εισαγγελέα πλημελιοδικών και όχι στην Βουλή. Πρόκειται για τους Γιάννη Ραγκούση, Φίλιππο Σαχινίδη, Δημήτρη Δρούτσα, Χάρη Παμπούκη, Κρις Πιγκάλ (εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο ΥΠΟΙΚ), και οι δημοσιογράφοι Αλέξης Παπαχελάς και Χάρης Μπότσαρης.

Την Πέμπτη 7/3 τα μέλη της Προανακριτικής θα στείλουν στον εισαγγελέα τις ερωτήσεις που θα επιθυμούσαν να υποβληθούν. Η προανακριτική θα συνεχίσει τις εργασίες της το απόγευμα με τις καταθέσεις του Νικόλαου Λέκκα (ΣΔΟΕ) που αρχικά είχε δηλώσει αλλά στην συνέχεια ανασκεύασε ότι πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων ευρώ ήταν και η Μαργαρίτα Παπανδρέου. Τέλος, θα καταθέσει και η κα Γαλάτεια Μανέ συνεργάτης του Ιωάννη Διώτη που σύμφωνα με τον ίδιο έκανε την μεταγραφή του CD.
koolnews.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Προανακριτική Επιτροπή Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator