Μαθητές που -αν μπορούσαν- θα απέβαλλαν τους καθηγητές τους !!!

1


Περνώντας από τον παραλιακό δρόμο σήμερα, είδαμε πλήθος μαθητών να περπατά. Ως μπουλούκι, χωρίς σκοπό, και χωρίς ενδιαφέρον ιδιαίτερο. Οι μαθητές 'πήγαιναν εκδρομή"...

Περπάτησαν κατά μήκος του δρόμου, δίπλα από μια παραλία όπου φύρδην μίγδην βρίσκονται από χαλασμένες "τροπικού τύπου" ομπρέλες, σκουπιδαριό ποικίλο, και πολλές καφετέριες.

Κατέληξαν στον πευκιά του κάτω Διμηνιού και πέριξ. Αυθόρμητα είναι τα ερωτήματα, αφού, πολύ κοντά στα σχολεία της πόλης του Κιάτου,τουλάχιστον στην ίδια απόσταση, υπάρχει πλήθος μνημείων που σχετίζονται με την ιστορία της περιοχής.

Γιατί άραγε δεν επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί μια επίσκεψη εκδρομή στο μνημείο του Αναγνώστη Πετμεζά, να πουν και λίγα λόγια στους μαθητές που μάλλον αγνοούν την ιστορία; Γιατί δεν πήγαν στην τρίκλιτη βασιλική της κάτω Σικυώνος βρίσκεται στο λόφο της Παναγίτσας του Κιάτου; Δεν αναφέρω το Αρχαίο θέατρο της Σικυώνος γιατί ίσως τους πέφτει μακρυά...

Γιατί τα παιδιά να εθίζονται στην "βόλτα'' και στην αποδοχή του μίζερου παρόντος; Γιατί αναπαράγεται η μιζέρια και η "ευκολία";

Τι πιστεύουν οι εκπαιδευτικοί ότι αποτυπώθηκε ως γνώση σήμερα στα παιδιά του σχολείου αυτού; Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα. Ευχαρίστως θα δημοσιεύουμε, αν υπάρξει απάντηση, και θα μπούμε και σε διάλογο. Ότι σπέρνεις θερίζεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δημοσίευση: Μαρτίου 13, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαθητές που -αν μπορούσαν- θα απέβαλλαν τους καθηγητές τους !!!"
Ανώνυμος είπε...

Πάλι στα πεύκα τους πήγανε; Χτες μερικά παιδιά γύρισαν τούμπανο από την αλεργία, δεν το σκέφτηκε κανείς από τους "υπεύθυνους" καθηγητές αυτό;;;;;


13 Μαρτίου 2013 στις 12:28 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator