Κωλυσιεργία ΣΔΟΕ για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ σε ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

0


Την πλήρη κωλυσιεργία του τοπικού παραρτήματος ΣΔΟΕ στη Θεσσαλία διαπιστώνουν ένας μετά τον άλλο δημοσιογράφοι στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά τις συσσωρευμένες καταγγελίες γιατρών και ασθενών και την παράδοση των στοιχείων στις αρμόδιες αρχές, είναι άξιο απορίας πως οι έρευνες για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, μερικά εκ των οποίων πρώτης γραμμής, που εμπλέκονται σε σκάνδαλο με μαύρα χρήματα διαμεσολάβησης δεν έχουν καν ξεκινήσει.

Την ίδια στιγμή για οποιονδήποτε δεν καλύπτεται από τον πολιτικό μανδύα των κομμάτων της συγκυβέρνησης τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο απλά και αρχικά στοιχεία των ερευνών έχουν ήδη έρθει στο φως. 

Λογαριασμοί έχουν ανοίξει και γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ταυτοποιηθεί η προέλευση των χρημάτων και η τυχόν δήλωση τους.

Το ζήτημα της αποστολής μαύρων χρημάτων εντούτοις, δια μέσω ιδιωτικών ταχυδρομικών εταιρειών αποτελεί έναν ακόμη φραγμό για τις ελεγκτικές υπηρεσίες, όπως αφήνουν να εννοηθεί σε δημοσιογράφους της περιοχής, καθώς αποτελεί πρωτόγνωρη τακτική.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν στη Θεσσαλία και στην Δυτ. Μακεδονία τα ονόματα που έχουν καταγγελθεί ως εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα που προωθεί για χειρουργικές επεμβάσεις έναντι αδράς αμοιβής ασθενείς από το Γενικό Νοσοκομείο σε πλειοδοτική ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης καθώς είναι στελέχη πρώτης γραμμής.

presslarissa
καταγγελίες ασθενών-ιατρών
Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κωλυσιεργία ΣΔΟΕ για ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ σε ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator