Βοήθα Παναγιά - Ο ΓΑΠ Ειδικός Διαπραγματευτής της Κύπρου στις Βρυξέλλες !!!

0


Τον πλαισιώνουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης σε μια «προ-πρωταπριλιάτικη – ομάδα διαπραγμάτευσης που θα γυρίσει με «κούρεμα» – «κλάδεμα» καταθέσεων τουλάχιστον 55%

Σε ρόλο Ειδικού Διαπραγματευτή προτίθεται να αποστείλει η κυπριακή προεδρία τον Γ. Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου, αν συμφωνήσουν σε όλα οι δυο πλευρές, λόγω των περγαμηνών του από την διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου Ελλάδας – Τρόικας θα τεθεί επικεφαλής τετραμελούς διαπραγματευτικής ομάδας  με τις άλλες τρεις νευραλγικές θέσεις να συμπληρώνονται από τους επίσης ιδιαίτερα επιτυχημένους εθνικούς διαπραγματευτές Α. Σαμαρά, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, για να υπάρχει και η διάσταση της εσωτερικής διαφωνίας στην τελική μορφή της διεθνούς συμφωνίας υπέρ της εφαρμογής της οποίας θα είναι σύμφωνοι, πάντως, όλοι.

Φυσικά και πρόκειται για «προκαταβολή» πρωτάπριλιάτικου αστείου ένα δεκαήμερο πριν την ώρα του. Αν, βέβαια, η Κύπρος παρά την αρχική της αντίσταση σε έτοιμες νεοαποικιοκρατικές λύσεις, επιθυμεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της «μητέρας» Ελλάδας δεν έχει παρά να επεξεργαστεί αναλυτικότερα και να προτείνει στα αναφερόμενα μέλη της «προ-πρωταπριλιάτικης» ομάδας την πρόταση.

Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βοήθα Παναγιά - Ο ΓΑΠ Ειδικός Διαπραγματευτής της Κύπρου στις Βρυξέλλες !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator