Ηχηρό χαστούκι στη Χρυσή Αυγή από την Αυστραλία

0


“Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας” δηλώνει η πρωθυπουργός της χώρας Τζούλια Γκίλαρντ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της όσον αφορά το θέμα της χορήγησης βίζας σε βουλευτές του κόμματος.

Με τη φράση "δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας" η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ ξεκαθαρίζει τη θέση της κυβέρνησης για το θέμα της χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Μιλώντας στο “Νέο Κόσμο” η Αυστραλή πρωθυπουργός αναφέρει: “ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες”.

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.

onalert.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ηχηρό χαστούκι στη Χρυσή Αυγή από την Αυστραλία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator