Ο Τσίπρας θα μας απαλλάξει και από τους νταβατζήδες

0


Αφού προσπάθησε να γίνει ανεπιτυχώς (ή επιτυχημένα θα μπορούσε να πει κανείς) Αντρέας Παπανδρέου, τώρα ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να γίνει… Κώστας Καραμανλής. Μια δεκαετία περίπου από τότε που ο πρώην πρωθυπουργός είχε μιλήσει για νταβατζήδες στον Μπαϊρακτάρη (ασχέτως αν μετά το ξέχασε), έρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να τα βάλει με τους νταβατζήδες.

Μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη για τις επενδύσεις των χρυσωρυχείων στην Χαλκιδική και στο Πέραμα Έβρου ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση, λέγοντας πως είναι «το ίδιο πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα και την έριξε στα βράχια», για να προσθέσει χαρακτηριστικά πως «για χάρη των εγχώριων νταβατζήδων -για να θυμηθώ μια έκφραση που κάποτε είχε ενοχλήσει πολλούς- αλλά και των διεθνών αποικιοκρατών, που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν μια χώρα τριτοκοσμική, όπου έρχονται και με αντάλλαγμα χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς, θέλουν να απομυζήσουν το πλούτο της χώρας, τον φυσικό πλούτο της χώρας μας, αφήνοντας πίσω τους τα ρημάδια της περιβαλλοντικής καταστροφής και τα ερείπια της οικονομικής λεηλασίας».

Εστιάζοντας στο θέμα των δυο επενδύσεων, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η ιστορία του χρυσού και στη Χαλκιδική και στη Θράκη, αποτελεί «διαχρονική υπόθεση διαπλοκής της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και τώρα της συνεργασίας της ντόπιας διαπλοκής με την ξένη διαπλοκή» και κατηγόρησε τους επενδυτές πως «με αντίτιμο κάποιες ελάχιστες και χαμηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, έρχονται να καταστρέψουν τις περιβαλλοντικές και αναπτυξιακές δυνατότητες μια ολόκληρης περιοχής».

Πόλεμο κατά των νταβατζήδων και ο κ. Τσίπρας, λοιπόν. Τι άλλο θα δούμε.
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας θα μας απαλλάξει και από τους νταβατζήδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator