Η ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, συγχαίρει την Ε.Π.Σ. Κορινθίας για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος.

Καλούμε τους Αθλητές, Προπονητές, Μέλη και Φιλάθλους μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 από τις 16.00 έως 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ. καθώς:


Μοναδική πηγή αίματος είναι ο άνθρωπος και μοναδικό κίνητρο η θέληση και ο εθελοντισμός. Το αίμα σώζει ζωές.

Η ανάγκη των ανθρώπων για αίμα, δεν περιμένει ποτέ! Μας αφορά όλους μας. Δέκα λεπτά προσφοράς ζωής δεν μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας, δεν πάνε πίσω τις δουλειές μας, δεν χαλούν τις διακοπές μας. Αντίθετα, η προσφορά μας αποδεικνύει τη θέλησή μας να συμμετάσχουμε σε μια κοινή προσπάθεια. Δεν υπάρχουν αρμόδιοι, είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator