"Τρεις κι ο κούκος" ξεκίνησαν για Αθήνα οι αγρότες του Κιάτου !!!

0


Με ελάχιστη συμμετοχή, αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε ένας κατ εξοχήν αγροτικός Δήμος, ξεκίνησαν οι αγρότες του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ για την Αθήνα.

Θα επιδιώξουν ενωμένοι με τους Αγρότες της υπόλοιπης χώρας να συναντηθούν με τον Υπουργό Γεωργίας.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ναυλώσει δυο λεωφορεία, επιβιβάστηκαν σε ένα, ακυρώνοντας το άλλο,και ξεκίνησαν. Στην διαδρομή θα παραλάβουν και άλλους που αποφάσισαν να συμμετέχουν. Η απογοήτευση από την έλλειψη συμμετοχής ήταν έκδηλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Τρεις κι ο κούκος" ξεκίνησαν για Αθήνα οι αγρότες του Κιάτου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator