Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται ο Κορκονέας !!!

0


Ακόμα πληρώνεται ο Κορκονέας

Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται. Ο λόγος για τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2008 σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Ο Κορκονέας, σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, βρίσκεται στους προσωπικούς καταλόγους της ΕΛ.ΑΣ. και λαμβάνει ακόμη το 30% του μισθού του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον συνάδελφο και συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή δεκαετούς κάθειρξης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Πειθαρχικό έχει ήδη συγκληθεί πέντε φορές για να αποφασίσει για το θέμα, αλλά ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού επικαλείται αδυναμία να παρευρεθεί, με αποτέλεσμα να έχει καταφέρει απανωτές αναβολές στην απόφαση του συμβουλίου.

Εθνος της Κυριακής
Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταδικασμένος, ισοβίτης κι ακόμη πληρώνεται ο Κορκονέας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator