Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζητούν μισθούς Βουλγαρίας

1


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και ζήτησαν μείωση του μισθού στα επίπεδα των250-300 ευρώ για τους νέους ώστε να βελτιωθεί, όπως είπαν, η ανταγωνιστικότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Βήμα, στη συνάντηση που είχαν με τον Κωστή Χατζηδάκη οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών τόνισαν τα εξής: «Η ελληνική αγορά πεθαίνει. Τα χρήματα που υποσχεθήκατε ότι θα πέσουν στην πραγματική οικονομία δεν έπεσαν. Κι εμείς πρέπει να ανταγωνιστούμε τα κόστη της Ανατολής. Είναι μια ιδέα που θα πρέπει να σκεφθείτε, για να μειωθεί άμεσα το ποσοστό της ανεργίας, και μάλιστα τους νέους. Ειδικά τώρα που ακούμε ολοένα και συχνότερα "μια δουλειά θέλω, ό,τι να 'ναι και όσο να 'ναι"». Ναι καλά διαβάσατε. Με αυτόν τον κυνισμό αντιμετωπίζουν την ανάγκη της νεολαίας να εργαστεί: 250 - 300 ευρώ, για μια δουλειά ό, τι νά΄ναι και όσο να΄ναι".

Οι πολυεθνικές αυτές και οι εκπρόσωποί τους είναι: 

Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος τηςBarilla Hellas.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina - NOYNOY. Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong - Thrakon.
pestanea
Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2013

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζητούν μισθούς Βουλγαρίας"
Ανώνυμος είπε...

Τώρα τους ξέρετε αυτούς και τα προϊόντα τους.Μποϋκοτάζ στους σιχαμενους της αγοράς θα τους πονέσει πολυ


5 Μαρτίου 2013 στις 7:49 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator