Φοιτητές Εκπέμπουν Σήμα SOS

0


Το καινοτόμο σχέδιο νόμου «Αθηνά», το εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, το συνώνυμο με της σοφίας και της γνώσης, έρχεται τώρα να γκρεμίσει όλα τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών. Το σχέδιο «Αθηνά» συγχωνεύει τμήματα σχολών μεταξύ τους και επιβάλλει άλλους τίτλους σπουδών. Ένας νέος/α που έχει αφιερώσει το λιγότερο δύο χρόνια για τις σπουδές, έχει αφιερώσει κόπο, χρόνο και χρήμα, ξαφνικά του αναιρούν το δικαίωμα στο να συνεχίσει τις σπουδές του στο αντικείμενο που επέλεξε και να αποκτήσει ένα τίτλο σπουδών στην ειδικότητα που αργότερα θα εξασκήσει ως μέρος του ελληνικού οικονομικού συστήματος. Ειδικότερα το σχέδιο «Αθηνά» επιχειρεί να θάψει το αντικείμενο του Μάρκετινγκ στην Ελλάδα. Όλες οι σχολές με αυτό το αντικείμενο κλείνουν, επομένως ασφαλίζουν τις πόρτες στο μέλλον των σπουδαστών που θέλουν να εξειδικευτούν πάνω στο Μαρκετινγκ. Με αυτό τον τρόπο δεν μιλάμε για ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά αυτομάτως την κατατάσσουν στις τριτοκοσμικές χώρες. Σύμφωνα με τον Ph. Kotler, «Το Μάρκετινγκ είναι η επιστήμη, η τέχνη της εξερεύνησης, της δημιουργίας, της παράδοσης και της αξίας. Το Μάρκετινγκ προσδιορίζει ανεκπλήρωτες επιθυμίες», συμβάλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μιας χώρας και κατανέμει στους παραγωγικούς συντελεστές εκεί όπου η ζήτηση απαιτεί. Εκμεταλλεύεται τις προκύπτουσες ευκαιρίες και δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και χώρες. Πως γίνεται το Υπουργείο να αγνοεί δυνάμεις όπως αυτή της προσφοράς και της ζήτησης; Πως γίνεται να φιμώνει το συνδετικό τους κρίκο, το Μάρκετινγκ; 

Δυστυχώς εδώ μιλάμε για «θάνατο», μιλάμε για μια «ταφόπλακα» που σκοπεύει να εφαρμόσει το υπουργείο, με θύματα νέα παιδιά που μέχρι χθες έστω και χαμηλόφωνα ονειρευόντουσαν… ακόμα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης… 

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ, αλλά υπάρχουν και νέοι που δε θα υποκύψουν τόσο εύκολα, δε θα το βάζουν κάτω, δε θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια, επειδή εσείς έτσι αποφασίσατε εν μία νυχτί. Θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν για τη ΖΩΗ τους, για τη ΜΟΡΦΩΣΗ τους, για την ΠΑΙΔΕΙΑ που τους αξίζει και για τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ που σαν πολιτικοί αυτής της χώρας τους οφείλετε! 

Στα πλαίσια αυτά, φοιτητές και καθηγητές από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας δημιούργησαν το site : http://www.savemarketing.gr, το οποίο αντιπροσωπεύει την φωνή όλων των σπουδαστές να κρατήσουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα και τον τίτλο σπουδών τους στο αντικείμενο του Μάρκετινγκ. To «Save Marketing in Greece» στόχο έχει: 

· Να διατηρηθεί και να προστατευθεί η ακαδημαϊκή αυτοδυναμία των τμημάτων Μάρκετινγκ. 

· Να προστατευθούν τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών, οι οποίοι με βίαιο τρόπο στερούνται τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον τίτλο σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που επέλεξαν να σπουδάσουν. 

· Να αναδειχθεί η σημαντικότητα του επιστημονικού αντικειμένου του Μάρκετινγκ, ως θεμελιώδους εργαλείου καινοτομίας, απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος και ανάπτυξης. 

Αυτό θα πετύχει απο την ανταπόκριση και την υποστηριξή σας, μόνο με μια ηλεκτρονική υπογραφή, μόνο με 1 λεπτό από το χρόνο σας! 

ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ SOS !!! 

Βοηθήστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα χιλιάδων φοιτητών! 

Ψηφίστε για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας μας! Υποστηρίξετε αυτό το σκοπό: 

· Υπογράφοντας σας το ψήφισμά μας εδώ, με ονοματεπώνυμο και email : www.change.org/petitions/save-marketing-in-greece

· Αν εκπροσωπείτε εταιρεία ή οργανισμό στείλτε το κείμενο αυτό συμπληρωμένο και σταλμένο από επίσημο email της επιχείρησής σας, στο email μας: savemarketingingreece@gmail.com 

«Ως στέλεχος της εταιρείας (ή του οργανισμού) ............, κατέχοντας τη θέση του/της ......., δηλώνω ότι υποστηρίζω και αναγνωρίζω τη μεγάλη σημασία του να διδάσκεται το Μάρκετινγκ ως αυτοδύναμο αντικείμενο σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, και επιθυμώ να συμπεριληφθώ στους υποστηρικτές σας.» 

· Κοινοποιώντας το!!!! 

Ιστοχώρος: www.savemarketing.gr
Συσπείρωση φοιτητών των τμημάτων Εμπορίας και Διαφήμισης (Marketing)- Μαζί μπορούμε: www.facebook.com/MarketingUnitedΥπογράψτε, Στηρίξτε, Διαδώστε !!!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φοιτητές Εκπέμπουν Σήμα SOS"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator