Ηλέκτρα Κοτσώνη: Τα σχολιανά της ακούει στα social media για το άρθρο της για τους Κορίνθιους μαθητές

2



Δείτε εδώ τα σχόλια σχετικά με το ΑΚΡΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ άρθρο της Ηλέκτρας Κοτσώνη για την επίσκεψη των Κορίνθιων μαθητών στο Βρεταννικό Μουσείο και την ενέργειά τους να υψώσουν Ελληνικές σημαίες, συγκρίνοντάς τους μαθητές και τους καθηγητές με ...τη Χρυσή Αυγή !!!!
Ρε άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς ;;;
Ενδεικτικά παραθέτουμε ένα από τα πολλά σχόλια που ακολουθούν το άρθρο της:

Nons Bilios Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ. Κοτσώνη , σας λέω και κυρία, τέλος πάντων, θα έπρεπε να ντρέπεστε λοιπόν που αδιαφορείτε για τον πολιτισμό μας και δε σας ενδιαφέρουν αυτές "οι πέτρες" όπως τις αποκαλείτε, θα έπρερπε να ντρέπεστε που συνδέετε με την Χρυσή Αυγή και αποκαλείτε "βλάχους" κάποιους καθηγητές και κάποιους μαθητές που είχαν το θάρρος να ζητήσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα αυτά που μας ανήκουν και που είναι μέρος του πολιτισμού μας και της Εθνικής μας κληρονομιάς, τα οποία μας τα έκλεψαν. Αλλά ο στόχος σας δεν είναι η συμπεριφορά των μαθητών, απλά τους χρησιμοποιήσατε για να "χτυπήσετε" την Χ.Α. Ξέρετε ποιο είναι κ. Κοτσώνη το πρόβλημά σας μ' εμάς τους Έλληνες; Ότι ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ. Αν δεν σας αρέσει η συμπεριφορά μας μείνετε στην Αγγλία εκεί όπου ανήκετε, γιατί Ελληνίδα δεν είστε, μείνατε πολλά χρόνια εκεί και γίνατε κρυόκωλη σαν τους Άγγλους. Μείνετε λοιπόν στην μίζερη και βροχερή χώρα που σας εκφράζει και αφήστε εδώ εμάς στην χώρα του φωτός, του ήλιου και της θάλασσας, στην χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, να κάνουμε αυτό που νομίζουμε σωστό, και να μην ξαναέρθετε στην Πατρίδα μας, είστε ανεπιθύμητη. Αυτή η κίνηση των παιδιών δείχνει ότι ευτυχώς οι νέες γενιές αγαπούν την Ελλάδα και ότι με τέτοιους νέους υπάρχει ακόμα ελπίδα για την Ελλάδα, γιατί αν περιμένουμε από τη δική σας γενιά είμαστε χαμένοι από χέρι. Ότι και να λέτε εσείς αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες, τους πραγματικούς Έλληνες και στο τέλος είτε σας αρέσει κ. Κοτσώνη είτε όχι η Ελλάδα θα ξαναβγεί στο φως. Ξέρω ότι θα σας απογοητεύσουμε αλλά έτσι θα γίνει. Ας μην πω άλλα γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην παραφερθώ. Α και κάτι τελευταίο, μας λέτε σας παρακαλώ τον τόπο καταγωγής σας; Όχι τίποτ' άλλο αλλά επειδή μερικοί ξεχνάτε από που ξεκινήσατε και μας μιλάτε για βλάχους και χωριάτες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΟΤΣΩΝΗ  ΕΔΩ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2013

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ηλέκτρα Κοτσώνη: Τα σχολιανά της ακούει στα social media για το άρθρο της για τους Κορίνθιους μαθητές"
parakato.gr είπε...

Συμφωνούμε με τα περισσότερα που γράφετε αλλά λόγω των υβριστικών χαρακτηρισμών δεν είναι δυνατόν να δημοσιευτούν.
Parakato blog team


21 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:03 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Άλλαξε το ονοματάκι σου σε..."Εσθήρ". Το "Ηλέκτρα" το βρομίζεις


22 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator