ΤΑ CRETA SENSE ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ BAR (video)

0


Μια θέση στα μπαρ της Θεσσαλονίκης κατακτούν τα Creta Sense κοκτέιλ τσικουδιάς μέρα με την ημέρα Το tsikou-dito το kaipi-raki το marga-raki αλλά και όλα τα υπόλοιπα διάσημα πια ελληνικά κοκτέιλ κατάφεραν να κερδίσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σε μια βραδιά με άρωμα και γεύση Κρήτης. Σε μεγάλο μπαρ της Θεσσαλονίκης ο εμπνευστής του όλου εγχειρήματος Ανδρέας Καραγιάννης μπήκε πίσω από την μπάρα και αντικαθιστώντας τις παλιές υπογραφές με νέες καινοτομικές ιδέες προσέφερε στους λάτρεις του δροσιστικού ποτού μοναδικά κοκτέιλ με βασικό συστατικό την τσικουδιά και συνοδευόμενα από ελληνικές μαρμελάδες μέλι και φρούτα. Τα μοναδικά κοκτέιλ κατέκτησαν όλες τις αισθήσεις από την πρώτη γουλιά και των παικτών του γνωστού παιχνιδιού μαγειρικής master chef οι οποίοι κατά την επίσκεψη τους στην Θεσσαλονίκη έσπευσαν να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη Κρήτη……

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ CRETA SENSE ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ BAR (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator