Τατούλης μοιράζει, Τατούληδες κερδίζουν!

0


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο ήταν ένας μαφιόζος σε νεαρή ηλικία. Τώρα στα 30 κάτι του είναι ένας επιτυχημένος μεν, κρυπτόμενος δε, συγγραφέας και δημοσιογράφος. Επιτυχία του το βιβλίο “ΓΟΜΜΟΡΑ”. Κάποιος πρέπει να το βρει και να το δώσει με αφιέρωση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τον γνωστό αδιάφθορο βουλευτή και πρώην Υπουργό Πολιτισμού του Κώστα Καραμανλή. 
Θα του είναι χρήσιμο να δει πως η Μαφία επηρέαζε τα μέλη των τοπικών αρχών ή των ιταλικών κυβερνήσεων και έπαιρναν δικοί της άνθρωποι τα δημόσια έργα. Θα θυμηθεί έτσι ο “Πετράν ο Αδιάφθορος” και τον πρώην Ιταλό Πρωθυπουργό Μπετίνο Κράξι και τον πρώην Υπουργό του Ντε Μικέλις. 
Αυτοί δήλωναν αδιάφθοροι αλλά δεν ήταν σαν τον “Πετράν” και τόσους άλλους δικούς μας. Και τους κατηγόρησαν οτι έκαναν κόλπα με τα δημόσια έργα της Ιταλίας κλπ. 
Και εξαφανίστηκαν και καταδικάστηκαν και πήγαν εξορία ο πρωτος, φυλακή ο δεύτερος. 
Ο πρώτος μάλιστα ετάφη στην Τυνησία γιατί αν γύριζε στην Ιταλία θα πέθαινε στη φυλακή. Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά για να υπογραμμίσουμε τη διαφορά τους απο τον “Πετράν τον Αδιάφθορο”. 
Ο αδελφός του, “Μπίλλ ο Τρομερός” έχει μια κατασκευαστική εταιρεία στην οποία μετέχει και η κόρη του “Πετράν”. Με απολύτως, το τονίζουμε, απολύτως διαφανείς διαδικασίες η εταιρεία αυτή κέρδισε διαγωνισμούς και ανέλαβε δημόσια έργα αξίας εκατομμυρίων ευρώ. Μικρή σημασία έχει ότι αυτά τα έργα είναι στην Πελοπόννησο,όπου περιφερειαρχεί ο “Πετράν ο Αδιάφθορος”. Τα κέρδισαν με απολύτως διαφανείς διαδικασίες, οπότε στην…Υγεία τους!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τατούλης μοιράζει, Τατούληδες κερδίζουν!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator