Επίθεση με βόμβες μολότοφ στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής (video)

0


Σκηνές τρόμου στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική: Ομάδα περίπου 50 ατόμων έκανε έφοδο με μολότοφ και καραμπίνες στο εργοτάξιο. Δείτε τις εικόνες της καταστροφής

Εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, παραβιάζοντας την πύλη του εργοταξίου, έκαναν έφοδο, με καραμπίνες και μολότοφ, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές και έκαψαν τα πάντα, μηχανήματα, κοντέινερς, οχήματα και γεννήτριες.

Όπως καταγγέλλουν οι δύο φύλακες που βρίσκονταν στο εργοτάξιο, οι άγνωστοι τους έδεσαν και τους περιέλουσαν με βενζίνη απειλώντας ότι θα τους κάψουν.

Κατά τη διαφυγή τους έκοψαν δέντρα, για να καθυστερήσουν την Πυροσβεστική, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε ένας φύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Η αστυνομία κάνει λόγο για συντονισμένο χτύπημα, που διήρκεσε μόλις 15 λεπτά, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από 20 προσαγωγές.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρωτοφανή επίθεση στις Σκουριές:



Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση με βόμβες μολότοφ στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator