Η συνωμοσία των Πυρήνων της Ψευτιάς!

0


Πολλή συζήτηση έγινε σχετικά με τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών στην Κοζάνη και την πιθανή σύνδεσή τους με τη συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς.

του Στρατή Μαζίδη

Για τα παιδιά αυτά όπως και τα άλλα του Φαλήρου γράψαμε σχετικά πριν λίγες ημέρες. Όμως αυτό που όλοι κατακρίνουν στα παιδιά της Κοζάνης, εγώ το θαυμάζω. Όχι δεν επιβραβεύω σε καμία περίπτωση αυτό που έκαναν. Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν άλλαξαν τροπάριο μόλις έφαγαν το πρώτο ξύλο ούτε άρχισαν τα “εγώ δεν είχα σχέση”, “ο άλλος με έμπλεξε” κτλ. Ακόμη και τώρα επιμένουν σε αυτό που πιστεύουν.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη τρομοκρατική οργάνωση, η συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς, της παγαποντιάς και της κουτοπονηριάς.

Αλλά με αυτήν δεν έχει ασχοληθεί κανείς.

Για παράδειγμα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν χρήματα αλλά μετά διασύρω τη χώρα μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Στη συνέχεια την αλυσοδένω, την πετάω στη θάλασσα να πνιγεί και λέω πως την έσωσα…

Ή κοροϊδεύω τον κόσμο με λάθος μείγματα, με “άλλες” πολιτικές, με “άλλη” Ελλάδα, δημιουργώ ελπίδα και τελικά την κρίσιμη στιγμή συμμορφώνομαι προς τας υποδείξεις αλλάζοντας πλευρό και σπέρνοντας απελπισία.

Ή το παίζω αριστερός, δηλώνω κατά του μνημονίου, κατά των οριζοντίων περικοπών αλλά στηρίζω με χέρια και πόδια την κυβέρνηση.

Ή λέω πως θα κάνω το Α το Β το Γ και κάνω το Χ το Ψ το Ω.

Με λίγα λόγια κάποιοι μπορούν να εξαπατούν το λαό υφαρπάζοντας την ψήφο τους -ας πρόσεχε κι αυτός- όντας οι ιθύνοντες νόες σε μια συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς, ή αν προτιμάτε κι αυτής ακόμη της μπουστιάς!
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η συνωμοσία των Πυρήνων της Ψευτιάς!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator