ΑΦΡΙΚΗ - "Πλούσιες χώρες, φτωχοί λαοί", ένα συγκλονιστικό video

0


Γι' αυτό προσέξτε και μην διαμαρτύρεστε. Δεν το έχουν σε τίποτε, όπως σκοτώνουν την Αφρική να σκοτώσουν και τους "πιο αδύναμους κρίκους" των Δυτικών κρατών... Άσε που αν διαμαρτυρηθούμε εμείς, μπορεί να ξυπνήσουν και εκείνοι και να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει... 

Λοιπόν, από αύριο θα ζητήσουμε από τους εργοδότες μας όλοι, να δουλεύουμε χωρίς αμοιβή, εκτός από το καθημερινό μας φαγητό, καθαρό νερό, λίγη σοκολάτα, άντε βρε και ελεύθερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας.

Ζητώ συγνώμη από τους φίλους μου για την ενίοτε σαρκαστική μου διάθεση. Όταν όμως, σε καιρούς όπως οι σημερινοί, μου προωθούν τέτοια μηνύματα, αναρωτιέμαι για ποιό λόγο το κάνουν. Και ο λόγος δεν είναι πάντοτε "βοηθήστε αυτούς που πεινούν". Κατά τη γνώμη μου είναι "προσέξτε γιατί έχετε ήδη αρκετά, μην μιλάτε και τα χάσετε και αυτά". 

Για να ξέρουμε τι γίνεται στον κόσμο και πόσο προνομιούχοι πρέπει να αισθανόμαστε.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΦΡΙΚΗ - "Πλούσιες χώρες, φτωχοί λαοί", ένα συγκλονιστικό video"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator